Bravčové mäso na leče s tarhoňou
Ingredience
bravčové mäso (stehno, plece) | 500 g |
cibuľa | 1 ks |
olivový olej | 2 lžíce |
lečo | 700 ml |
soľ, mleté čierne korenie, mletá rasca | 1 špetka |
tarhoňa | 500 g |
Postup přípravy
1 | Mäso nakrájame na kostičky, cibuľu nakrájame na jemno. Do Combivar nádoby dáme olej, pridáme nakrájanú cibuľu, programom FRY smažíme aspoň 4 min. na 110 °C. |
---|---|
2 | Pridáme nakrájané mäso, soľ a koreniny nastavíme program STEW 20 min ventil nastavíme na varenie pod tlakom. |
3 | Po udusení pridáme k mäsu lečo, necháme prevariť programom Multicook 10 min. na 105 °C. |
4 | Uvaríme si tarhoňu - do nádoby vysypeme 500 g. tarhone, pridáme 3 litre vody, soľ. Varíme programom Multicook na 105 °C asi 7 minút. (záleží od tipu tarhone, treba sledovať aby sa nerozvarila) |
5 | Uvarenú a premytú tarhoňu vmiešame do zmesy mäsa a leča. Podávať môžeme so sezónnou zeleninkou, posypeme strúhaným parmezánom. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.