Bravčové mäso na leče s tarhoňou

(0 hodnocení)
čas přípravy: 45 min
počet porcí: 6
kuchař: Mikušová Lenka
Jazyk receptu:

Ingredience

bravčové mäso (stehno, plece) 500 g
cibuľa 1 ks
olivový olej 2 lžíce
lečo 700 ml
soľ, mleté čierne korenie, mletá rasca 1 špetka
tarhoňa 500 g
Bravčové mäso na leče s tarhoňou
(0 hodnocení)
čas přípravy: 45 min
počet porcí: 6
kuchař: Mikušová Lenka
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Mäso nakrájame na kostičky, cibuľu nakrájame na jemno. Do Combivar nádoby dáme olej, pridáme nakrájanú cibuľu, programom FRY smažíme aspoň 4 min. na 110 °C.
2 Pridáme nakrájané mäso, soľ a koreniny nastavíme program STEW 20 min ventil nastavíme na varenie pod tlakom.
3 Po udusení pridáme k mäsu lečo, necháme prevariť programom Multicook 10 min. na 105 °C.
4 Uvaríme si tarhoňu - do nádoby vysypeme 500 g. tarhone, pridáme 3 litre vody, soľ. Varíme programom Multicook na 105 °C asi 7 minút. (záleží od tipu tarhone, treba sledovať aby sa nerozvarila)
5 Uvarenú a premytú tarhoňu vmiešame do zmesy mäsa a leča. Podávať môžeme so sezónnou zeleninkou, posypeme strúhaným parmezánom.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...