Žampionový krém
Ingredience
čerstvé žampiony | 250 g |
šlehačka | 1 kelímek |
sůl | 1 špetka |
máslo | 1 lžíce |
vývar | 1,2 l |
Postup přípravy
1 | Žampiony očistit a restovat programem programem fry - smažení na másle cca 10 minut na 105 stupňů |
---|---|
2 | Orestované žampiony zalít vývarem a programem multicook vařit na 115 stupnu cca 15 minut, přidat sůl dle chuti. |
3 | Hotovou polévku rozmixovat, přelít do hrnce, přidat smetanu - šlehačku a krátce prohřát. Případně dochutit. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.