Směs na špagety
Ingredience
vepřová konzerva | 1 ks |
rajče | 4 ks |
parika | 2 ks |
olej | 50 ml |
sůl | 1 lžicka |
cibule | 1 ks |
česnek | 1 stroužek |
kečup | 100 ml |
Postup přípravy
1 | Cibuli nakrájenou na drobno orestovat na oleji programem FRY - smažení na 115 stupňů, čas 10 minut. Přidat stroužek česneku, který je nakrájený na velmi malé kostičky. Pokračovat programem FRY, ale je nutné snížit teplotu na 105 stupňů, ale se česnek nepřipálil a nezhořkl. |
---|---|
2 | Přidat na kostky nakrájenou papriku a rajčata,krátce orestovat programem FRY 110 stupňů - 5 minut. Do směsi vložit obsah jedné vepřové konzervy a kečup. Vše řádně promíchat. |
3 | Směs prohřát programem MULTICOOK na 105 stupňů po dobu 10-ti minut. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.