Guláš z mladého býka

(0 hodnocení)
čas přípravy: 90 min
počet porcí: 6
kuchař: Podgorná Radka
Jazyk receptu:

Ingredience

hovězího masa z mladého býka 750 g
cibule 4 ks
stroužky česneku 2 stroužek
sladké papriky 1 lžicka
koření do guláše 1 lžicka
pepře 1 špetka
soli 1 špetka
sádla 1 lžíce
bramborové moučky 2 lžíce
vody 1,5 l
Guláš z mladého býka
(0 hodnocení)
čas přípravy: 90 min
počet porcí: 6
kuchař: Podgorná Radka
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Cibuli nakrájíme najemno a restujeme na sádle dozlatova programem FRY nastaveným na 20 minut a ponecháme nastavenou teplotou 170°C. Přisypeme maso a restujeme, dokud se nezatáhne.
2 Po ukončení programu FRY zalijeme maso vodou. Osolíme, opepříme, nasypeme gulášové koření a sladkou papriku. Rozdrtíme česnek. Zapnete program STEW na 60 min. a hrnec tlakově uzavřeme.
3 Po zaznění zvukového signálu, který oznamuje konec programu, přepneme ventil na symbol unikající páry a přebytečnou páru vypustíme. Teprve potom můžeme hrnec bezpečně otevřít.
4 Pro zahuštění použijeme program MULTICOOK, nastavte teplotu na 105 – 110°C, cca 10 min. Použijeme bramborovou moučku rozmíchanou ve vodě. Podáváme s domácím houskovým knedlíkem. Dobrou chuť :-).
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...