Krémová polievka z tekvice Hokkaido
Ingredience
cibuľa | 1 ks |
menšia tekvica Hokkaido | 1 ks |
zemiak | 2 ks |
mrkva | 1 ks |
zeleninový bujón | 1 ks |
šľahačková smotana | 1 ks |
olivový olej | 2 lžíce |
soľ, mletá rasca, oregano, muškátový orech | 1 špetka |
cesnak | 3 stroužek |
voda | 2 l |
Postup přípravy
1 | Do nádoby Combivaru dáme olej, program FRY 120 st. na 10 min. po zohriatí pridáme na drobno nakrájanú cibuľu a cesnak nakrájaný na plátky, po opražení pridáme na kostičky nakrájanú tekvicu, zemiaky, mrkvu, zalejeme vodou pridáme bujón, koreniny. Program SOUP na 15 min. - tlačítkom product selection vyberieme program zeleninu, ventil nastavíme na varenie pod tlakom. |
---|---|
2 | Po dovarení rozmixujeme, prilejeme šľahačkovú smotanu, dochutíme a prevaríme min. 5 minút programom Multicook na 105 °C. Pri servírovaní môžeme jemne pokvapkať tekvicovým olejom. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.