Krémová polievka z tekvice Hokkaido

(1 hodnocení)
čas přípravy: 25 min
počet porcí: 6
kuchař: Mikušová Lenka
Jazyk receptu:

Ingredience

cibuľa 1 ks
menšia tekvica Hokkaido 1 ks
zemiak 2 ks
mrkva 1 ks
zeleninový bujón 1 ks
šľahačková smotana 1 ks
olivový olej 2 lžíce
soľ, mletá rasca, oregano, muškátový orech 1 špetka
cesnak 3 stroužek
voda 2 l
Krémová polievka z tekvice Hokkaido
(1 hodnocení)
čas přípravy: 25 min
počet porcí: 6
kuchař: Mikušová Lenka
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Do nádoby Combivaru dáme olej, program FRY 120 st. na 10 min. po zohriatí pridáme na drobno nakrájanú cibuľu a cesnak nakrájaný na plátky, po opražení pridáme na kostičky nakrájanú tekvicu, zemiaky, mrkvu, zalejeme vodou pridáme bujón, koreniny. Program SOUP na 15 min. - tlačítkom product selection vyberieme program zeleninu, ventil nastavíme na varenie pod tlakom.
2 Po dovarení rozmixujeme, prilejeme šľahačkovú smotanu, dochutíme a prevaríme min. 5 minút programom Multicook na 105 °C. Pri servírovaní môžeme jemne pokvapkať tekvicovým olejom.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...