Frankfurtská polévka

(2 hodnocení)
čas přípravy: 15 min
počet porcí: 3
kuchař: Francová Renata
Jazyk receptu:

Ingredience

frankfurtský párek (dvě nožičky) 1 ks
středně velká brambora 2 ks
středně velká cibule 1 ks
máslo 2 lžíce
mletá červená paprika 2 lžicka
zeleninový vývar 1 kostka
mletý pepř 1 lžicka
majoránka 1 lžicka
hladká mouka 1 lžíce
voda 1 l
Frankfurtská polévka
(2 hodnocení)
čas přípravy: 15 min
počet porcí: 3
kuchař: Francová Renata
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Párky nakrájíme na kolečka, cibuli nasekáme nadrobno a syrové oloupané brambory nakrájíme na kostky.
2 Máslo dáme do nádoby a zapneme program FRY 6 minut/140 stupňů. Vhodíme cibuli a necháme osmahnout. Zhruba po 3 minutách přidáme kolečka párku a celé necháme smažit do 6ti minut.
3 Zaprášíme červenou paprikou, přidáme brambory, masox a vodu. Hrnec tlakově uzavřeme, zapneme program SOUP na 5 minut. Po dokončení programu vypustíme páru a hrnec otevřeme.
4 Dochutíme pepřem, majoránkou, případně přisolíme. V troše vody rozmícháme mouku na zahuštění a dáme ještě na MULTICOOK 5 min/105 stupňů.
5 Kdo má rád může přidat i česnek. Polévku podáváme s rohlíkem. Dobrou chuť.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...