Slaný tekvicový koláč
Ingredience
tekvica hokkaido | 200 g |
tvrdý syr | 100 g |
slaninka, šunka | 100 g |
vajcia | 3 ks |
prášok do pečiva | 1 ks |
cibuľa | 1 ks |
polohrubá múka | 100 g |
strúčiky cesnaku | 4 ks |
soľ, koreniny, bylinky podľa chuti | 1 špetka |
Postup přípravy
1 | Tekvicu a syr nastrúhame, cibuľu a slaninku nakrájame na jemno, cesnak prelisujeme. |
---|---|
2 | Vajcia, nastrúhané a nakrájané suroviny zmiešame, ochutíme soľou, korením, môžeme pridať nakrájané bylinky - podľa chuti kto má aké rád. Pridáme prášok do pečiva a polohrubú múku, premiešame. |
3 | Zmes dáme do Combivar nádoby, nastavíme program Cake 25 min. 170°C. Combivar uzatvoríme a pečieme. Po vychladnutí vyklopíme. Servírujeme teplý alebo aj za studena je veľmi chutný. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.