Karfiolové fašírky
Ingredience
karfiol | 1 ks |
cesnak | 2 stroužek |
cibuľa | 1 ks |
slaninka | 100 g |
vajcia | 2 ks |
strúhanka | 150 g |
soľ, mleté biele korenie, majorán, muškátový oriešok | 1 špetka |
olej na vysmážanie | 200 ml |
Postup přípravy
1 | Umytý karfiol rozobratý na ružičky uvaríme pomocou programu Multicook v osolenej vode domäkka (3 - 4 minútky). Scedíme a necháme vychladnúť. Vidličkou ho podrvíme. |
---|---|
2 | Ku karfiolu pridáme prelisovaný cesnak, nadrobno nakrájanú cibuľu a na kocky nakrájanú slaninku. Podľa chuti osolíme, pridáme korenie, majorán, muškátový oriešok, nakoniec do zmesi primiešame vajcia a preosiatu strúhanku podľa potreby. |
3 | Tvarujeme malé fašírky, ktoré vyprážame v horúcom oleji (program Fry). Podávame so zemiakovým pyré alebo zeleninovým šalátom. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.