Ríbezľová bublanina

(0 hodnocení)
čas přípravy: 30 min
počet porcí: 9
kuchař: Mikušová Lenka
Jazyk receptu:

Ingredience

vajcia 3 ks
hnedý práškový cukor 250 ml
smotana na šľahanie 250 ml
polohrubá múka 500 ml
prášok do pečiva 1 ks
ríbezle 500 g
Ríbezľová bublanina
(0 hodnocení)
čas přípravy: 30 min
počet porcí: 9
kuchař: Mikušová Lenka
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Rozklepeme vajcia, pridáme cukor a pomocou planetária vyšľaháme do peny. Postupne prilejeme smotanu a pridávame múku s práškom do pečiva. Cesto riadne premiešame.
2 Cesto vylejeme do vymasteného a vysypaného plechu na vrchu poukladáme ríbezle a vložíme do predhriatej rúry na 180 °C pečieme asi 20 - 25 minút.
3 V tomto recepte je možné použiť aj celozrnnú alebo bezlepkovú múku.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...