Jablková "kombivarka"

(6 hodnocení)
čas přípravy: 50 min
počet porcí: 9
kuchař: Beranová Veronika
Jazyk receptu:

Ingredience

mléko 100 ml
rum (přiměřeně) 1 lžicka
cukr krystal 200 g
olej 150 ml
vanilkový pudink v prášku 1 ks
polohrubá mouka 300 g
vejce 2 ks
prášek do pečiva 1 ks
skořice 1 špetka
jablka 400 g
Jablková "kombivarka"
(6 hodnocení)
čas přípravy: 50 min
počet porcí: 9
kuchař: Beranová Veronika
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců, nastrouháme.
2 Všechny suché potraviny smícháme a vyšleháme se zbytkem surovin.
3 Nalijeme do nádoby Combivaru, nastavíme program Cake (140 st., 40 minut). Pokud nebude po ukončení této doby buchta dopečená, nastavíme program znovu s teplotou 120 st. a po 5ti minutách kontrolujeme.
4 Po dokončení vypneme stroj, vyjmeme nádobu, necháme chvilku vychladnout a vyklopíme na talíř. Můžeme podávat :-)
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...