Jablková "kombivarka"
Ingredience
mléko | 100 ml |
rum (přiměřeně) | 1 lžicka |
cukr krystal | 200 g |
olej | 150 ml |
vanilkový pudink v prášku | 1 ks |
polohrubá mouka | 300 g |
vejce | 2 ks |
prášek do pečiva | 1 ks |
skořice | 1 špetka |
jablka | 400 g |
Postup přípravy
1 | Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců, nastrouháme. |
---|---|
2 | Všechny suché potraviny smícháme a vyšleháme se zbytkem surovin. |
3 | Nalijeme do nádoby Combivaru, nastavíme program Cake (140 st., 40 minut). Pokud nebude po ukončení této doby buchta dopečená, nastavíme program znovu s teplotou 120 st. a po 5ti minutách kontrolujeme. |
4 | Po dokončení vypneme stroj, vyjmeme nádobu, necháme chvilku vychladnout a vyklopíme na talíř. Můžeme podávat :-) |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.