Gulášovka
Ingredience
Cibule | 2 ks |
Hov. Maso | 400 g |
Česnek | 3 stroužek |
Majoránka | 1 lžíce |
Papr. Sladká | 2 lžíce |
Vody | 1,5 l |
Olej | 4 lžíce |
Brambor | 4 ks |
Bujon v kostce | 2 ks |
Rovná lžička | 1 lžicka |
Hl. Mouka | 1 lžíce |
Postup přípravy
1 | Připravíme si převařenou vodu v konvici |
---|---|
2 | Brambory oloupeme a nakrájíme na malé kousky Cibule se oloupe a nakrájí na kostičky Česnek nakrájíme na tenké plátečky Maso nakrájíme na malé kousky. |
3 | Do combivaru dáme olej a cibuli |
4 | Zapneme si program fry a necháme cibulku osmahnout do zlatova Pak přidáme maso, nakrájené na malé kousky a necháme osmahnout. Mícháme. |
5 | Na maso dáme papriku a minutku osmažíme. Pak zalijeme vodou |
6 | Pak dáme vše ostatní a combivar zapneme na tlakové vaření. Program chef na 40 minut. |
7 | Po uvaření zahustíme lžící hladké mouky, kterou si rozkvedláme v trošce vody. |
8 | Dobrou chuť |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.