Vepřové na žampionech

(1 hodnocení)
čas přípravy: 40 min
počet porcí: 5
kuchař: Hájková Alena
Jazyk receptu:

Ingredience

cibule 2 ks
sůl, pepř a harmonie chutí 1 špetka
worčestrová omáčka 3 lžíce
žampionů 1 balení
vepřová plec 0,5 kg
masoxu 2 kostka
Vepřové na žampionech
(1 hodnocení)
čas přípravy: 40 min
počet porcí: 5
kuchař: Hájková Alena
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Maso nakrájíme na kousky, dáme na něj worčestr, sůl, trochu harmonie. Nastavíme program 10 min. FRY na 170°C a cibulku necháme osmahnout. Na cibulku dáme maso a žampiony, necháme orestovat. Přidáme vodu ( ne studenou ) masox 2ks.
2 Zapneme program chef na 40 minut. Po zaznění zvukového signálu, který oznamuje konec programu, přepněte ventil na symbol unikající páry a přebytečnou páru vypusťte. Teprve potom můžete hrnec bezpečně otevřít.
3 Po uvaření zahustíme. Příloha knedlík nebo rýže.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...