Rozpečený hermelín
Ingredience
hermelín | 1 ks |
olej | 2 lžíce |
koření Hungaria | 1 lžicka |
Postup přípravy
1 | Z koření a oleje si uděláme marinádu, kterou následně potřeme hermelín. |
---|---|
2 | Hermelín zabalíme do alobalu a necháme alespoň hodinu marinovat. |
3 | Na rozpáleném griflovači grilujeme při přiklopeném vrchu asi 10 minut. Při rozkrojení musí hermelín krásně vytéct. Podáváme s pečivem |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.