Mrkvovo-celerová pomazánka
Ingredience
mrkev | 250 g |
celer | 250 g |
tatarka | 100 g |
česnek | 2 stroužek |
Postup přípravy
1 | Veškerou zeleninu očistíme a nakrájíme na menší kousky - viz. fotografie. |
---|---|
2 | Zeleninu /včetně česneku/ vložíme do mixovací nádoby a zapneme program Chop /sekání/ - 10 vteřin, rychlost 5. |
3 | Do směsi přidáme tatarskou omáčku a vše promícháme programem Mix /míchání/, rychlost 3 po dobu 10 vteřin. Ochutnáme a můžeme dochutit podle potřeby solí, podravkou. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.