Gnochci zapečené s kuřecím masem a smetanovo-sýrovou omáčkou
Ingredience
Gnochci | 1 ks |
cibule | 1 ks |
kuřecí prsa | 0,5 kg |
smetana | 1 ks |
sýr na strouhání | 1 balení |
brokolice | 0,5 ks |
Postup přípravy
1 | Kuřecí maso nakrájíme, okořeníme a zakapeme olejem. |
---|---|
2 | Programem FRY s teplotou 170°C orestujeme cibuli, přidáme kuřecí maso a až změkne, přidáme na kousky nakrájenou brokolici. |
3 | Gnochci uvaříme dle návodu na obalu, přidáme do hotového masa, zalijeme smetanou a strouhaným sýrem a za občasného míchání zapečeme na program Cake cca 10 minut. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.