Polévka žampionový krém
Ingredience
čerstvé žampiony | 250 g |
smetana - šlehačka | 1 ks |
sůl | 1 lžicka |
máslo nebo olej | 1 lžíce |
vývar nebo voda + masox /bujon/ | 1200 ml |
Postup přípravy
1 | Žampiony řádně očistíme. Vložíme do nádoby na vaření a rozsekáme programem Chop /sekání/ - program je přednastavený. Přidáme máslo nebo olej a zpěníme programem Saute - přednastavené hodnoty neměníme. |
---|---|
2 | Zalijeme vodou a přidáme masox či bujon / nebo zalijeme vývarem/. Zapneme přednastavený program Cook /vaření/, po dosažení varu můžeme teplotu snížit na 95 stupňů. |
3 | Po uvaření polévku rozmixujeme programem Blend /mixování/, začneme rychlostí 6, dle uvážení můžeme rychlost zvýšit. |
4 | Do hotové krémové polévky přidáme šlehačku, polévku dochutíme solí a vše krátce prohřejeme / program cook, 90 stupňů, rychlost 2, čas 5 minut/ |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.