Polévka žampionový krém

(0 hodnocení)
čas přípravy: 30 min
počet porcí: 4
kuchař: Kubalová Dana
Jazyk receptu:

Ingredience

čerstvé žampiony 250 g
smetana - šlehačka 1 ks
sůl 1 lžicka
máslo nebo olej 1 lžíce
vývar nebo voda + masox /bujon/ 1200 ml
Polévka žampionový krém
(0 hodnocení)
čas přípravy: 30 min
počet porcí: 4
kuchař: Kubalová Dana
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Žampiony řádně očistíme. Vložíme do nádoby na vaření a rozsekáme programem Chop /sekání/ - program je přednastavený. Přidáme máslo nebo olej a zpěníme programem Saute - přednastavené hodnoty neměníme.
2 Zalijeme vodou a přidáme masox či bujon / nebo zalijeme vývarem/. Zapneme přednastavený program Cook /vaření/, po dosažení varu můžeme teplotu snížit na 95 stupňů.
3 Po uvaření polévku rozmixujeme programem Blend /mixování/, začneme rychlostí 6, dle uvážení můžeme rychlost zvýšit.
4 Do hotové krémové polévky přidáme šlehačku, polévku dochutíme solí a vše krátce prohřejeme / program cook, 90 stupňů, rychlost 2, čas 5 minut/
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...