Špenátová polévka
Ingredience
špenátový protlak | 1 ks |
hladká mouka | 1 lžíce |
olej | 3 lžíce |
voda | 1200 ml |
bujon nebo masox | 1 ks |
šlehačka | 1 ks |
sůl | 1 lžicka |
Postup přípravy
1 | Do nádoby vlejeme olej, nastavíme program Saute /zpěnění/, přednastavený čas, rychlost a teplotu ponecháme, po dosažení teploty 100 stupňů snížíme teplotu na 95 stupňů a vsypeme mouku. Takto připravíme jíšku. |
---|---|
2 | Jíšku zalijeme vodou, vložíme masox nebo bujon / nebo zaléváme vývarem/, osolíme, vložíme špenátový protlak,který jsme po vytažení z mrazáku nechali změknout. Zapneme program COOK /vaření/, program je přednastavený, není potřeba hodnoty měnit. |
3 | Po uvaření /tedy po 20 minutách/ vlejeme šlehačku a jen krátce prohřejeme programem COOK 2 minutky na 90 stupňů. Stačí pak pouze dochutit dle potřeby. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.