Grilované kachní prso
Ingredience
kachní prso | 2 ks |
sůl | 1 špetka |
Postup přípravy
1 | Kůži očištěného prsa opatrně nakrojíme a prso z každé strany posolíme. Dáme odležet na hodinu do lednice. |
---|---|
2 | Na griflovač dáme grilovací ploténky a až je nahřátý, vložíme na něj kachní prso kůží dolů. Vrchní část griflovače pouze přiklopíme (nezacvakáváme). |
3 | Po 10 minutách prso otočíme kůží nahoru a opět grilujeme s přiklopenou vrchní částí ještě 5 minut. Čas grilování si přizpůsobíme tomu, jak má kdo rád maso propečené. |
4 | Podáváme ideálně s bramborovým knedlíkem, zelím a dobře vychlazeným pivem. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.