Těstoviny se špenátovo - sýrovou omáčkou
Składniki
cibule | 1 szt. |
těstoviny penne | 1 opakowanie |
kuřecí maso | 500 g |
mražený špenát | 1 opakowanie |
smetana na vaření | 1 puchar |
tavený sýr | 2 szt. |
gorgonzoly | 200 g |
sůl a pepř dle chuti | 1 szczypta |
Przygotowanie
1 | Do cobivaru nasypeme těstoviny, osolíme a zalijeme 1l vody. Navolíme program STEW tlakové vaření na 4 minuty. Po zaznění zvukového signálu, který oznamuje konec programu, přepněte ventil na symbol unikající páry a přebytečnou páru vypusťte. Teprve potom můžete hrnec bezpečně otevřít. |
---|---|
2 | Mezitím si nakrájíme cibulku na velmi jemno, kuřecí maso na nudličky a špenát necháme lehce povolit při pokojové teplotě. |
3 | Combivar nastavíme 10 min. na program FRY na 170°C a osmažíme na lžíci olivového oleje cibulku, následně přidáme kuřecí maso. Osolíme, opepříme a přidáme špenát, gorgonzolu, tavený sýr a smetanu. Zavřeme combivar zvolíme program STEW na 15 minut. Po zaznění zvukového signálu, který oznamuje konec programu, přepněte ventil na symbol unikající páry a přebytečnou páru vypusťte. Teprve potom můžete hrnec bezpečně otevřít. Po 15 minutách je omáčka zcela hotová a můžete nandavat :-) |
Przepis został wprowadzony przez klienta DEDRA s.r.o., nie był testowany przez firmę. Firma DEDRA nie ponosi odpowiedzialności za wynik przepisu.
Podczas przygotowywania dania należy przestrzegać zasad bezpieczeństwa zawartych w instrukcji obsługi urządzenia.
Podczas przygotowywania dania należy przestrzegać zasad bezpieczeństwa zawartych w instrukcji obsługi urządzenia.