Losos se šťouchanými bramborami
Składniki
čerstvého lososa | 2 plasterek |
citronu | 2 plasterek |
šunky | 100 g |
malých cibulek | 1 pęczek |
máslo | 1 plasterek |
brambory | 250 g |
Przygotowanie
1 | Brambory oloupeme, nakrájíme na osminky a dáme vařit do combivaru na program STEW 4 minuty. Mezitím si okořeníme lososa kořením na ryby, zakápneme olivovým olejem a necháme odpočívat. |
---|---|
2 | Jarní cibulku nakrájíme, zpěníme na másle na pávni a přidáme šunku, kterou zlehka opečeme.Pánev odstavíme a jdeme na brambory. Po zaznění zvukového signálu, který oznamuje konec programu, přepněte ventil na symbol unikající páry a přebytečnou páru vypusťte. Teprve potom můžete hrnec bezpečně otevřít. Brambory scedíme, rozmačkáme plastovým šťouchadlem a přidáme k nim směs z pánve.Osolíme a opepříme dle chuti. |
3 | V combivaru nastavíme program FRY teplotu jsem nechala předvolenou pro tento program/170°C a lososa zprudka opečeme - nejprve kůží dolů po cca minutě otočíme . Z brambor uděláme na talíři pomocí tvořítka úhledné kolečko, přidáme lososa, plátek citronu a můžeme servírovat :-) |
Przepis został wprowadzony przez klienta DEDRA s.r.o., nie był testowany przez firmę. Firma DEDRA nie ponosi odpowiedzialności za wynik przepisu.
Podczas przygotowywania dania należy przestrzegać zasad bezpieczeństwa zawartych w instrukcji obsługi urządzenia.
Podczas przygotowywania dania należy przestrzegać zasad bezpieczeństwa zawartych w instrukcji obsługi urządzenia.