Skalická bramborová
Składniki
cibule | 1 szt. |
mrkve | 3 szt. |
hub | 100 g |
másla | 100 g |
hladká mouka | 2 łyżki |
smetany na vaření | 1 puchar |
majoránky | 1 łyżeczka |
celeru | 1 szt. |
brambor | 5 szt. |
česneku | 1 ząbek |
Przygotowanie
1 | V combivaru nastavíme program FRY na 170°C a na rozpuštěném másle orestujeme nakrájenou cibuli, zaprášíme hladkou moukou a uděláme jíšku. Poté přidáme nastrouhanou mrkev, celer, a na kostky nakrájené brambory a společně opečeme, přidáme houby, které jsme nakrájeli na plátky, sůl, pepř a můžeme přidat i prolisovaný stroužek česneku. Zalejeme 2l vody, nádobu tlakově uzavřeme a nastavíme program SOUP 20 minut. |
---|---|
2 | Po zaznění zvukového signálu, který oznamuje konec programu, přepněte ventil na symbol unikající páry a přebytečnou páru vypusťte. Teprve potom můžete hrnec bezpečně otevřít. Polevku promícháme, zjemníme smetanou, dle chuti dosolíme a dopepříme a na závěr přidáme majoránku na provonění. |
Przepis został wprowadzony przez klienta DEDRA s.r.o., nie był testowany przez firmę. Firma DEDRA nie ponosi odpowiedzialności za wynik przepisu.
Podczas przygotowywania dania należy przestrzegać zasad bezpieczeństwa zawartych w instrukcji obsługi urządzenia.
Podczas przygotowywania dania należy przestrzegać zasad bezpieczeństwa zawartych w instrukcji obsługi urządzenia.