Vepřový řízek smažený

(0 hodnocení)
czas przygotowania: 25 min
ilość porcji: 4
kucharz : Vaše DEDRA
Język przepisu:

Składniki

vepřová krkovice 600 g
hladká mouka 100 g
strouhanka 100 g
vejce 2 szt.
olej 200 ml
Vepřový řízek smažený
(0 hodnocení)
czas przygotowania: 25 min
ilość porcji: 4
kucharz : Vaše DEDRA
Język przepisu:

Przygotowanie

1 Maso naporcujte na plátky 1,5 cm vysoké, trošku naklepejte a osolené obalte v trojobalu.
2 Do nádoby nalijte olej. Zapněte program FRY na 25 min. s teplotou 115°C. Do rozpáleného oleje vlkládejte řízky a smažte po 2 ks. Teplotu můžete během přípravy snížit nebo naopak zvýšit.
3 Smažte pomalu, aby bylo maso měkké a křehké. Během smažení řízky obraťte.
4 Podávejte s vařenými bramborami, bramborovou kaší nebo bramborovým salátem

Podoba ci się przepis? Wyślij go...