Hovězí "EASY roštěná" (prg. STEW)

(1 hodnocení)
czas przygotowania: 40 min
ilość porcji: 4
kucharz : Vaše DEDRA
Język przepisu:

Składniki

hovězí roštěná plátky 4 szt.
sůl 1 szczypta
černý pepř mletý 1 szczypta
voda (nebo vývar) 400 ml
hladká mouka 2 łyżki
olej 5 łyżki
cibule 1 szt.
Hovězí "EASY roštěná" (prg. STEW)
(1 hodnocení)
czas przygotowania: 40 min
ilość porcji: 4
kucharz : Vaše DEDRA
Język przepisu:

Przygotowanie

1 Plátky masa lehce naklepeme, osolíme, opepříme a z obou stran zprudka osmažíme programem FRY na 180°C.
2 Opečené maso vyndejte z nádoby a do připraveného výpeku nasypejte na kostičky nakrájenou cibuli. Když má cibule zlatavou barvu, přidejte plátky masa, zalijte vodou nebo vývarem a zapněte program STEW na 40 minut.
3 Po ukončení programu STEW odpusťte pomocí ventilu přebytečnou páru a zapněte program MULTI na 180°C. Omáčku přiveďte k varu a pomocí záklechty (mouka rozmíchaná ve vodě) zahustěte. Podáváme s rýží.

Podoba ci się przepis? Wyślij go...