Jogurt domácí

(6 hodnocení)
czas przygotowania: 300 min
ilość porcji: 6
kucharz : Vaše DEDRA
Język przepisu:

Składniki

mléka 750 ml
bílého jogurtu HOLANDIA se živými kulturami (!!!) 150 ml
Jogurt domácí
(6 hodnocení)
czas przygotowania: 300 min
ilość porcji: 6
kucharz : Vaše DEDRA
Język przepisu:

Przygotowanie

1 V mléce rozmíchejte jogurt HOLANDIA nebo CHOCEŇSKÝ (musí obsahovat živé kultury, jinak se nepovede jej naočkovat) a nalijte do pripravených kelímků, které jsou soucástí COMBIVARU.
2 Přikryjte víčky a naskládejte do kulatého prstence s otvory na kelímky.
3 Vložte do nádoby COMBIVARU.
4 Zapněte program YOGHURT s nastavenou teplotou 40°C na 5 hodin. Čas můžete prodloužit i na 8 hodin (pokud jej připravujete přes noc). Pokud pak jogurty dáte do chladničky, pak ještě více zhoustnou a skutečně vám v nich bude "stát lžíce".

Podoba ci się przepis? Wyślij go...