Hovězí vývar

(2 hodnocení)
czas przygotowania: 40 min
ilość porcji: 6
kucharz : Vaše DEDRA
Język przepisu:

Składniki

hovězí maso na polévku 500 g
mrkve 2 szt.
kořenová petržel 1 szt.
celeru 0,5 szt.
cibule 1 szt.
vody 2 l
soli 1 szczypta
Hovězí vývar
(2 hodnocení)
czas przygotowania: 40 min
ilość porcji: 6
kucharz : Vaše DEDRA
Język przepisu:

Przygotowanie

1 Opláchnuté maso, oloupanou mrkev, petržel, celer a cibuli zbavenou pouze vrchní slupky vložte do nádoby. Prilijte vodu, osolte a hrnec tlakove uzavrete. Zapnete program SOUP a tlacítkem PRODUCT SELECTION zadejte maso. Ponechte nastavený cas 30 min.
2 Po zaznění zvukového signálu, který oznamuje konec programu, přepněte ventil na symbol unikající páry a přebytečnou páru vypusťte. Teprve potom můžete hrnec bezpečně otevřít.
3 Vyndejte z nádoby maso. Zapnete program MULTICOOK na 10 min. a teplotu nastavte na 120°C. Po dosažení varu začněte zavarovat játrové knedlícky. Nechte povařit nejméně 10 min. Nakonec pridejte na kousky nakrájené maso, zeleninu a osolte. Pred podáváním polévku ozdobte petrželovou natí nebo pažitkou
4 Vhodnou zavářkou jsou nejen játrové knedlíky, ale i nudle, písmenka nebo drobení.

Podoba ci się przepis? Wyślij go...