Vepřová panenka přírodní (prg. DEEP FRY)

(0 hodnocení)
czas przygotowania: 15 min
ilość porcji: 4
kucharz : Vaše DEDRA
Język przepisu:

Składniki

vepřová panenka 12 plasterek
olej 200 ml
sůl 1 szczypta
pepř 1 szczypta
Vepřová panenka přírodní (prg. DEEP FRY)
(0 hodnocení)
czas przygotowania: 15 min
ilość porcji: 4
kucharz : Vaše DEDRA
Język przepisu:

Przygotowanie

1 Vepřovou panenku nakrájím cca na 2 cm vysoké plátky. Opatrně a jenom zlehka naklepeme, nejlépe jenom klouby na ruce. Osolíme, opepříme, můžeme posypat kořením co kdo má rád.
2 Olej nalijeme do kotlíku a programem DEEP FRY nastaveným na 185°C necháme rozpálit. Po rozpálení zprudka opečeme plátky masa do měkka. Během chvilky máme připravené lahodné a šťavnaté masíčko.
3 Šťávu můžeme trošku přihustit, ale není nutné. Podáváme s hranolky.

Podoba ci się przepis? Wyślij go...