Hovězí guláš - tlakově (prg. STEW)

(0 hodnocení)
czas przygotowania: 40 min
ilość porcji: 4
kucharz : Vaše DEDRA
Język przepisu:

Składniki

hovězí maso 1 kg
cibule 3 szt.
olej 100 ml
sůl 1 łyżeczka
sladká paprika 1 łyżeczka
gulášové koření 1 łyżeczka
pepř 1 szczypta
pálivá paprika 1 szczypta
voda 1 l
hladká mouka 2 łyżki
Hovězí guláš - tlakově (prg. STEW)
(0 hodnocení)
czas przygotowania: 40 min
ilość porcji: 4
kucharz : Vaše DEDRA
Język przepisu:

Przygotowanie

1 Nastavíme program DEEP FRY na 185°C a na rozpáleném oleji osmažíme cibuli.
2 Hovězí maso nakrájené na kostky a vložíme na osmaženou cibuli. Maso osmažíme, aby s zatáhlo, zalijeme vodou, přidáme sůl a koření. Nastavíme tlakový program STEW na 40 minut.
3 Po ukončení programu, který nám oznámí hlasový asistent, otevřeme COMBIVAR NEO a nastavíme program SIMMER, přivedeme k varu a záklechtou (mouka rozmíchaná ve vodě) zahustíme.
4 Podáváme s knedlíkem nebo chlebem. Před podáváním můžeme ozdobit cibulí, sýrem nebo paprikou.

Podoba ci się przepis? Wyślij go...