Kuřecí vývar s játrovými knedlíčky

(1 hodnocení)
czas przygotowania: 30 min
ilość porcji: 5
kucharz : Vaše DEDRA
Język przepisu:

Składniki

kuře 1 kg
mrkev 3 szt.
celer 1 szt.
petržel kořenová 1 szt.
sůl 1 łyżeczka
cibule 1 szt.
játra 0,5 kg
česnek 3 ząbek
majoránka 1 łyżeczka
rohlík 2 szt.
vejce 1 szt.
sůl 1 łyżeczka
cibule 1 szt.
Kuřecí vývar s játrovými knedlíčky
(1 hodnocení)
czas przygotowania: 30 min
ilość porcji: 5
kucharz : Vaše DEDRA
Język przepisu:

Przygotowanie

1 Do nádoby COMBIVARU NEO vložíme kuře, zalijeme 2 l vody a přidáme mrkev, celer, petržel, cibuli a sůl. Zapneme tlakový program SOUP z MENU 2, který je nastaven na 30 minut a 6.stupeň tlaku. Pokud potřebujete, můžete si upravit nejen čas, ale i stupeň tlaku.
2 Hlasový asistent Vás upozorní na natlakování, odpouštění páry i ukončení programu.
3 Z vývaru vyjmeme maso i zeleninu a připravíme si játrové knedlíčky. Do nádoby VARMIXU vložíme játra, cibuli, česnek, majoránku, vejce, sůl a rozmixujeme hmotu, kterou zahustíme strouhankou ze 2 - 3 rohlíků.
4 Zapneme program SIMMER z nabídky MENU 1, nastavíme čas na 20 minut a teplotu na 185°C. Jakmile začne vývar vřít, pomalu malou lžičkou zavařujeme knedlíčky. Povaříme ještě 10 minut.
5 Maso obereme a společně se zeleninou nakrájíme do polévky. Ozdobíme pažitkou nebo petrželkou a podáváme.

Podoba ci się przepis? Wyślij go...