Květáková polévka

(2 hodnocení)
czas przygotowania: 15 min
ilość porcji: 6
kucharz : Vaše DEDRA
Język przepisu:

Składniki

květák 1 szt.
mrkev 1 szt.
petržel kořenová 1 szt.
celeru 0,5 szt.
vody 2 l
zeleninový bujón 1 szt.
másla 5 łyżki
hladké mouky 3 łyżki
soli 1 szczypta
muškátového oríšku 1 szczypta
petrželky nebo pažitky na ozdobu 1 szt.
Květáková polévka
(2 hodnocení)
czas przygotowania: 15 min
ilość porcji: 6
kucharz : Vaše DEDRA
Język przepisu:

Przygotowanie

1 Program FRY nastavte 10 min. na max. teplotu. Z másla a mouky usmažte svetlou jíšku, kterou zalijte vodou s bujónem. Ukoncete program FRY.
2 Pridejte ružicky omytého kvetáku, na kosticky nakrájenou zeleninu, sul, muškátový oríšek a zapnete na 5 min. program SOUP, tlacítkem PRODUCT SELECTION nastavte zeleninu a tlakove uzavrete.
3 Po zaznění zvukového signálu, který oznamuje konec programu, přepněte ventil na symbol unikající páry a přebytečnou páru vypusťte. Teprve potom můžete hrnec bezpečně otevřít.
4 Podávejte ozdobenou pažitkou nebo petrželkou.

Podoba ci się przepis? Wyślij go...