Přesnídávky pro děti i dospělé
Składniki
ovoce v různých kombinacích (zde švestka-jablko, hruška-kiwi, také jsem dělala meruňka-jablko, jahoda-jablko, borůvky-banán) | 800 g |
cukr | 150 g |
puding nebo pektinový želírovač (nejlépe 1:1 ten není slazený) - vyzkoušeno obojí | 0,5 opakowanie |
skořice ke švestkám | 1 szczypta |
vanilkový cukr ke kiwi, jahodám, merunkám | 1 opakowanie |
voda | 200 ml |
Przygotowanie
1 | Ovoce omyjeme, oloupeme (jablka, kiwi, hrušky), vypeckujeme (švestky, jádřince), navážíme. |
---|---|
2 | Zvolenou kombinaci ovoce vcelku a vodu dáme do nádoby, mixujeme R7 / 30sec, pak R9 / 20sec do hladka, konzistence je různá podle štavnatosti ovoce, směs by měla by hustá jako kečup, varem ještě zřídne a změknou malé kousky. Puding si rozmícháme v malém množství vody, aby se rozpustila barva |
3 | Vaříme 100°C / R5 / 15min, cca v 10 min přidáme dírkou cukr a rozmíchaný puding nebo sypký želírovač, obojí je dobré jen dodržte dávkování. Kdo má rád hodně sladké přisladí. |
4 | Uvařenou hmotu hned lijeme do skleniček, zavíčkujeme a pro jistotu ještě horké sterilizujeme, stačí 5 min ve vařící vodě. Samotné vaření je rychlé, nejvíce času zabere čištění a vypeckování. Používám skleničky 125ml od jogurtu |
Przepis został wprowadzony przez klienta DEDRA s.r.o., nie był testowany przez firmę. Firma DEDRA nie ponosi odpowiedzialności za wynik przepisu.
Podczas przygotowywania dania należy przestrzegać zasad bezpieczeństwa zawartych w instrukcji obsługi urządzenia.
Podczas przygotowywania dania należy przestrzegać zasad bezpieczeństwa zawartych w instrukcji obsługi urządzenia.