Rychlá piškotová dorta
Składniki
Cukr krupice | 180 g |
Vejce | 3 szt. |
Horká voda | 3 łyżki |
Polohrubá mouka | 180 g |
Prášek do pečiva | 1 szt. |
Šlehačka ke šlehání - krém | 1 puchar |
Zakysaná smetana - krém | 1 puchar |
Pomazánkové máslo - krém | 1 puchar |
Vanilkový cukr - krém | 2 szt. |
Cukr krupice - krém | 0,5 kubek |
Citron - krém | 1 szt. |
Ztužovač šlehačky - krém | 1 szt. |
Ořechy | 1 kubek |
Przygotowanie
1 | Cukr krupice, vejce a vodu smícháme a vyšleháme do pěny. Přidáme mouku smíchanou s kypřícím práškem a vyšleháme hladké těsto. |
---|---|
2 | Hrnec nastavíme na program CAKE, teplotu i čas neměníme. |
3 | Těsto vylijeme do nádoby a pečeme, před koncem pečení zkusíme těsto špejlí, zda se nelepí. Upečený korpus necháme vychladnout. |
4 | V průběhu pečení vyšleháme šlehačku se ztužovačem, přidáme zakysanou smetanu, pomazánkové máslo a důkladně promícháme. Přidáme cukr krupici, vanilkový cukr a šťávu z citronu. Vše vyšleháme do hladkého krému a dáme do lednice. |
5 | Když nám vychladne korpus, rozřízneme na půl a potřeme vychladlým krémem. Zbylou část krému natřeme na celý korpus a zasypeme rozsekanými ořechy. Dáme ztuhnout do lednice, nejlépe přes noc. |
Przepis został wprowadzony przez klienta DEDRA s.r.o., nie był testowany przez firmę. Firma DEDRA nie ponosi odpowiedzialności za wynik przepisu.
Podczas przygotowywania dania należy przestrzegać zasad bezpieczeństwa zawartych w instrukcji obsługi urządzenia.
Podczas przygotowywania dania należy przestrzegać zasad bezpieczeństwa zawartych w instrukcji obsługi urządzenia.