Polévka z řapíkatého celeru

(0 hodnocení)
czas przygotowania: 40 min
ilość porcji: 9
kucharz : Martynek Marek
Język przepisu:

Składniki

Řapíkatý celer 5 szt.
Mrkev 3 szt.
Brambory 2 szt.
Cibule 1 szt.
Červená paprika 1 szt.
Zeleninový bujón 2 kostka
Sádlo 2 łyżki
Pepř celý 5 szt.
Nové koření 3 szt.
Bobkový list 2 szt.
Kmín mletý 1 łyżeczka
Sůl a pepř podle chuti 1 szczypta
Voda 3 l
Polévka z řapíkatého celeru
(0 hodnocení)
czas przygotowania: 40 min
ilość porcji: 9
kucharz : Martynek Marek
Język przepisu:

Przygotowanie

1 Zeleninu opláchneme, očistíme a nakrájíme na stejně velké dílky. Cibuli nakrájíme na hrubo.
2 Nastavíme program FRY, čas i teplotu neměníme.
3 V nádobě rozehřejeme sádlo a zpěníme cibuli. Přidáme nakrájenou zeleninu a zlehka orestujeme. Zalijeme vodou, přidáme koření, bujón a vypneme program FRY.
4 Hrnec tlakově uzavřeme a nastavíme program SOUP, pomocí Product selection vybereme ZELENINU, čas ponecháme přednastavený.
5 Po zaznění zvukového signálu, který oznamuje konec programu, přepněte ventil na symbol unikající páry a přebytečnou páru vypusťte. Teprve potom můžete hrnec bezpečně otevřít.
6 Polévku dochutíme solí a pepřem, můžeme přidat čerstvé bylinky. Podáváme s pečivem nebo opečeným toustem.
Przepis został wprowadzony przez klienta DEDRA s.r.o., nie był testowany przez firmę. Firma DEDRA nie ponosi odpowiedzialności za wynik przepisu.
Podczas przygotowywania dania należy przestrzegać zasad bezpieczeństwa zawartych w instrukcji obsługi urządzenia.

Podoba ci się przepis? Wyślij go...