Dušené vepřové maso s kedlubnou a mrkví

(0 hodnocení)
czas przygotowania: 35 min
ilość porcji: 4
kucharz : Franková Mahulena
Język przepisu:

Składniki

vepřová plec 0,5 kg
velká kedlubna nebo 2 ks střední velikosti 1 szt.
mrkev 6 szt.
cibule 2 szt.
mouka 1 łyżki
sůl,pepř 1 szczypta
máslo 1 łyżki
olej 2 łyżki
Dušené vepřové maso s kedlubnou a mrkví
(0 hodnocení)
czas przygotowania: 35 min
ilość porcji: 4
kucharz : Franková Mahulena
Język przepisu:

Przygotowanie

1 Cibuli a plec nakrájíme na kostičky,kedlubnu na proužky,mrkev na kolečka.
2 Hrnec se dvěma lžícemi olejeme zapneme na program FRY.Ponecháme přednastavenou teplotu.Na oleji restujeme cibuli tak dlouho,dokud nesklovatí.Vložíme opepřené a osolené maso a opečeme ho ze všech stran,aby se zatáhlo.
3 Vlijeme 50 ml vody a hrnec tlakově zavřeme,tj.ventil dáme do správné polohy.Zapneme program STEW s přednastavenou teplotou na 15 minut.Po zaznění zvukového signálu, který oznamuje konec programu, přepneme ventil na symbol unikající páry a přebytečnou páru vypustíme. Teprve potom můžeme hrnec bezpečně otevřít.
4 Přidáme mrkev a kedlubnu a při stejném programu dusíme další 4 minuty.Po bezpečném odpuštění zbylé páry hrnec otevřeme.Obsah zaprášíme moukou a provaříme.Pro lepší chuť v jídle rozpustíme ještě lžíci másla.Můžeme popřípadě dochutit solí,pepřem,špetkou cukru.
Przepis został wprowadzony przez klienta DEDRA s.r.o., nie był testowany przez firmę. Firma DEDRA nie ponosi odpowiedzialności za wynik przepisu.
Podczas przygotowywania dania należy przestrzegać zasad bezpieczeństwa zawartych w instrukcji obsługi urządzenia.

Podoba ci się przepis? Wyślij go...