Domácí gulášová

(1 hodnocení)
czas przygotowania: 25 min
ilość porcji: 6
kucharz : Vaše DEDRA
Język przepisu:

Składniki

hovězího masa 300 g
oleje 5 łyżki
cibule 1 szt.
hovezího bujónu 1 szt.
brambor 2 szt.
soli 1 szczypta
sladké papriky 1 szczypta
hladké mouky 3 łyżki
voda 2 l
Domácí gulášová
(1 hodnocení)
czas przygotowania: 25 min
ilość porcji: 6
kucharz : Vaše DEDRA
Język przepisu:

Przygotowanie

1 Program FRY nastavte na 10 minut a ponechte nastavenou teplotou 170°C. V nádobe nechte rozpálit olej a nasypte na kosticky nakrájenou cibuli. Zpente do ružova, pridejte na drobné kosticky nakrájené maso a zasypte paprikou. Program FRY nechte dojít do konce.
2 Zalijte vodou s bujónem, osolte, zapnete program SOUP na 10 min. a hrnec tlakove uzavrete. Po zaznění zvukového signálu, který oznamuje konec programu, přepněte ventil na symbol unikající páry a přebytečnou páru vypusťte. Teprve potom můžete hrnec bezpečně otevřít.
3 Prisypte na kostky nakrájené brambory , zapnete opet program SOUP na 4 min a tlakove uzavrete. Polévku zahustěte.
4 Pro zahuštění použijte program MULTICOOK, nastavte teplotu na 105 – 110°C. Přednastavený čas 10 minut Vám k zahuštění stačí. Stiskněte tlačítko start a vyčkejte, až pokrm získá Vámi zvolenou teplotu. V momentě, kdy začne odpočet času (10 minut), zahustěte a provařte. Jakmile budete s hustotou pokrmu spokojeni, proces vaření ukončete stisknutím tlačítka CANCEL (vlevo nahoře).
5 Gulášová polévka je velmi vydatná a s pečivem nahradí hlavní jídlo.

Podoba ci się przepis? Wyślij go...