Katův šleh s bramboráčky

(0 hodnocení)
czas przygotowania: 40 min
ilość porcji: 4
kucharz : Lýková Veronika
Język przepisu:

Składniki

kučecího nebo vepřového masa 500 g
velké cibule 2 szt.
velké nakládané okurky 3 szt.
slovenské papriky 2 szt.
chilli papričky 1 szt.
rajčatového protlaku 1 puszka
oleje 1 łyżki
velkých brambor 5 szt.
česneku 4 ząbek
hladké mouky 2 łyżki
strouhanky 2 łyżki
Katův šleh s bramboráčky
(0 hodnocení)
czas przygotowania: 40 min
ilość porcji: 4
kucharz : Lýková Veronika
Język przepisu:

Przygotowanie

1 Cibuli oloupeme a nakrájíme na půlkolečka. papriku zbavíme jadřinců a nakrájíme na proužky. Okurky nakrájíme na menší kousky. Maso nakrájíme na tenké nudličky.
2 Combivar nastavíme na program MULTICOOK 15 minut 140 stupňů. Rozpálíme lžíci oleje a přidáme cibuli.
3 Když cibule změkne přidáme maso, které orestujeme až poté ho osolíme, opepříme a přidáme chilli papričku. zakápneme sójovkou a worchestrovou omáčkou.
4 K masu dáme papriku a zlehka promícháme. Přidáme rajčatový protlak, podlijeme vodou tak, aby byly všechny suroviny ponořené a zavřeme combivar. Zvolíme program STEW 25 MINUT a necháme vařit.
5 Zatímco se nám směs vaří připravíme si těsto na bramboráčky. Brabory a česnek oloupeme. Brambory nastrouháme, česnek utřeme, přidáme sůl, pepř, majoránku, hladkou mouku a strouhanku a vymícháme hadké těsto.
6 Po zaznění zvukového signálu odpustíme přebytečnou páru, omáčku promícháme a případně dochutíme.
7 Vezmeme si druhou nádobu combivaru, do které nalejeme olej, abychom mohli smažit bramboráčky. Nastavíme program FRY 140 stupňů a počkáme až se olej rozpálí. Lžící tvoříme malé bramboráčky, které opékáme dozlatova z obou stran. Po usmažení je pomocí ubrousku zbavíme přebytečného tuku a můžeme servírovat.
8 Směs podáváme s bramboráčky a zdobíme zbylou slovenskou paprikou. Dobrou chuť
Przepis został wprowadzony przez klienta DEDRA s.r.o., nie był testowany przez firmę. Firma DEDRA nie ponosi odpowiedzialności za wynik przepisu.
Podczas przygotowywania dania należy przestrzegać zasad bezpieczeństwa zawartych w instrukcji obsługi urządzenia.

Podoba ci się przepis? Wyślij go...