Polévka z dýně hokaido
Składniki
dýně hokaido | 1 szt. |
mrkve | 3 szt. |
cibule | 1 szt. |
másla | 100 g |
mléko | 300 ml |
smetany na vaření | 150 ml |
šafránu | 1 łyżeczka |
zakysaná smetana | 1 puchar |
Przygotowanie
1 | Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. |
---|---|
2 | Combivar nastavíme na program MULTICOOK 15 minut 140stupňů. Rozpustíme máslo a přidáme cibuli |
3 | Dýni oloupeme, zbavíme jadřinců a nakrájíme na kostky.Mrkev oloupeme, nakrájíme na kolečka a společně s dýní přidáme do combivaru k cibuli. |
4 | Přidáme mléko a dolejeme vodou tak, aby byly všechny suroviny ponořené, osolíme, opepříme a přidáme šafrán.Nastavíme program SOUP 20 minut a necháme vařit. |
5 | Po zaznění zvukového signálu odpustíme přebytečnou páru, polévku promícháme, přendáme do nádoby, kde ji tyčovým mixérem rozmixujeme do hladka - nemixujte v combivaru, poškodili byste nepřilnavou vrstvu nádoby. |
6 | Rozmixovanou polévku zjemnime smetanou na vaření, dle chuti dosolíme a dopepříme. |
7 | Servírujeme v miskách se středem zakysané smetany a rozpečenou bagetkou. |
Przepis został wprowadzony przez klienta DEDRA s.r.o., nie był testowany przez firmę. Firma DEDRA nie ponosi odpowiedzialności za wynik przepisu.
Podczas przygotowywania dania należy przestrzegać zasad bezpieczeństwa zawartych w instrukcji obsługi urządzenia.
Podczas przygotowywania dania należy przestrzegać zasad bezpieczeństwa zawartych w instrukcji obsługi urządzenia.