Žampionová omáčka s bramborovými noky
Składniki
žampionů | 250 g |
cibule | 1 szt. |
másla | 50 g |
smetany na vaření | 200 ml |
zeleninového vývaru | 100 ml |
bramborových noků | 1 opakowanie |
hladké mouky | 2 łyżki |
Przygotowanie
1 | Cibuli oloupeme a nakrájíme na větší kostičky. Combivar nastavíme na program FRY 140 stupňů cca 10 minut. Necháme rozpustit máslo a zpěníme na něm cibulku. |
---|---|
2 | Žampiony oloupeme a nakrájíme na silnější plátky, přihodíme k cibulce a zlehka je opečeme. Zlehka zaprášíme hladkou moukou, osolíme, opepříme a podlijeme vývarem. Combivar uzavřeme, zvolíme program STEW - tlakové vaření na 15 minut. |
3 | Než zazní signalizační tón připravíme si na plastový košiček z combivaru noky. Po zaznění zvukového signálu odpustíme přebytečnou páru, combivar otevřeme, omáčku promícháme a zjemníme smetanou a přidáme do nádoby combivaru košíček s noky. Combivar opět uzavřeme zvolíme program STEW 2 minuty - tato doba bohatě stačí na dodělání noků. Po zaznění zvukového signálu opět odpustíme přebytečnou páru počkáme až nádoba trošku vychladne a vyndáme košíček s noky. |
4 | Hotovo a můžeme servírovat. Jídlo na talíři můžeme dozdobit najemno nasekanou pažitkou. Dobrou chuť |
Przepis został wprowadzony przez klienta DEDRA s.r.o., nie był testowany przez firmę. Firma DEDRA nie ponosi odpowiedzialności za wynik przepisu.
Podczas przygotowywania dania należy przestrzegać zasad bezpieczeństwa zawartych w instrukcji obsługi urządzenia.
Podczas przygotowywania dania należy przestrzegać zasad bezpieczeństwa zawartych w instrukcji obsługi urządzenia.