Andaluské zelí
Składniki
Mletého masa | 1 kg |
Česneku | 4 ząbek |
Uzené papriky | 5 g |
Římský kmín | 3 g |
Soli | 1 szczypta |
Pepř | 1 szczypta |
Cibule | 200 g |
Čerstvá paprika | 200 g |
Uzená paprika | 100 g |
Rajčatového protlaku | 30 g |
Bílého zelí | 500 g |
Oleje | 200 ml |
Loupané rajčata | 1 szt. |
Przygotowanie
1 | Smícháme mleté maso s česnekem, římským kmínem,uzenou paprikou, solí, pepřem a vytvaruje ze směsi kuličky. |
---|---|
2 | Cibulky nakrájíme na klínky ,papriku na proužky.Ze zelí vyřízneme košťál a nakrájíme na nudličky.Trochu osolíme. |
3 | Hrnci rozpálíme olej dáme do něj masové kuličky a opečeme je. Po opečení je z hrnce vyjmeme a dám stranou. |
4 | Na olej který tam vznikne po opečení masových kuliček přidáme cibuli kterou osolíme a necháme jí aby pustila šťávu po pěti minutách přidáme nakrájenou papriku a restujeme ji s cibulí opečené zelenině přisypeme uzenou papriku a za stálého míchání jí také opečeme. |
5 | Do takovéhle směsi už přidáme rajčatový protlak a oloupaná rajčata a necháme to provařit a nakonec přidáme zelí a masové kuličky opečené zakryjeme to poklicí a za občasného míchání dusíme 30 minut. |
6 | Potom to odkryjeme a dochutíme si to podle chuti přidáme česnek podle chuti můžeme pálivou papriku a bez zakrytí to vaříme dalších cca 10 minut. |
Przepis został wprowadzony przez klienta DEDRA s.r.o., nie był testowany przez firmę. Firma DEDRA nie ponosi odpowiedzialności za wynik przepisu.
Podczas przygotowywania dania należy przestrzegać zasad bezpieczeństwa zawartych w instrukcji obsługi urządzenia.
Podczas przygotowywania dania należy przestrzegać zasad bezpieczeństwa zawartych w instrukcji obsługi urządzenia.