Bramborové noky s brokolicí, krůtím masem a smetanovou omáčkou
Składniki
bramborových noků | 2 opakowanie |
cibule | 1 szt. |
olivového oleje | 1 łyżki |
krůtích prsou | 250 g |
smetany ke šlehání | 1 puchar |
brokolice | 200 g |
hladké mouky | 2 łyżki |
Przygotowanie
1 | Cibuli oloupeme a najemno nakrájíme. Krůtí prsa omyjeme a nakrájíme na nudličky. Brokolici rozdělíme na jednotlivé růžičky a omyjeme. |
---|---|
2 | Na olivovém oleji osmažíme cibulku zvolíme si program FRY 10 minut na 170 stupňů, když cibulka zesklovatí přidáme dvě lžíce hladké mouky a uděláme jíšku, přidáme nudličky krůtího masa, osolíme, opepříme a zprudka restujeme. Když se maso zatáhne podlijeme troškou vody, dáme smetanu zvolíme tlakový program STEAM - příprava v páře a čas necháme předvolených 10 minut. Po zaznění zvukového signálu, který oznamuje konec programu, přepněte ventil na symbol unikající páry a přebytečnou páru vypusťte. Teprve potom můžete hrnec bezpečně otevřít. |
3 | Během vaření omáčky si připravíme na košíček combivaru růžičky brokolice a noky. Po dovaření košíček nasadíme do combivaru a zvolíme program STEAM - vaření v páře tentokrát už jen na 2 minutky. Až zazní zvukový signál, máte hotovo a můžete servírovat :-) |
Przepis został wprowadzony przez klienta DEDRA s.r.o., nie był testowany przez firmę. Firma DEDRA nie ponosi odpowiedzialności za wynik przepisu.
Podczas przygotowywania dania należy przestrzegać zasad bezpieczeństwa zawartych w instrukcji obsługi urządzenia.
Podczas przygotowywania dania należy przestrzegać zasad bezpieczeństwa zawartych w instrukcji obsługi urządzenia.