Bramborové noky s brokolicí, krůtím masem a smetanovou omáčkou

(0 hodnocení)
czas przygotowania: 15 min
ilość porcji: 4
kucharz : Lýková Veronika
Język przepisu:

Składniki

bramborových noků 2 opakowanie
cibule 1 szt.
olivového oleje 1 łyżki
krůtích prsou 250 g
smetany ke šlehání 1 puchar
brokolice 200 g
hladké mouky 2 łyżki
Bramborové noky s brokolicí, krůtím masem a smetanovou omáčkou
(0 hodnocení)
czas przygotowania: 15 min
ilość porcji: 4
kucharz : Lýková Veronika
Język przepisu:

Przygotowanie

1 Cibuli oloupeme a najemno nakrájíme. Krůtí prsa omyjeme a nakrájíme na nudličky. Brokolici rozdělíme na jednotlivé růžičky a omyjeme.
2 Na olivovém oleji osmažíme cibulku zvolíme si program FRY 10 minut na 170 stupňů, když cibulka zesklovatí přidáme dvě lžíce hladké mouky a uděláme jíšku, přidáme nudličky krůtího masa, osolíme, opepříme a zprudka restujeme. Když se maso zatáhne podlijeme troškou vody, dáme smetanu zvolíme tlakový program STEAM - příprava v páře a čas necháme předvolených 10 minut. Po zaznění zvukového signálu, který oznamuje konec programu, přepněte ventil na symbol unikající páry a přebytečnou páru vypusťte. Teprve potom můžete hrnec bezpečně otevřít.
3 Během vaření omáčky si připravíme na košíček combivaru růžičky brokolice a noky. Po dovaření košíček nasadíme do combivaru a zvolíme program STEAM - vaření v páře tentokrát už jen na 2 minutky. Až zazní zvukový signál, máte hotovo a můžete servírovat :-)
Przepis został wprowadzony przez klienta DEDRA s.r.o., nie był testowany przez firmę. Firma DEDRA nie ponosi odpowiedzialności za wynik przepisu.
Podczas przygotowywania dania należy przestrzegać zasad bezpieczeństwa zawartych w instrukcji obsługi urządzenia.

Podoba ci się przepis? Wyślij go...