Kuřecí vývar s játrovou rýží
Składniki
kuřecí směs na polévku | 0,5 kg |
cibule | 1 szt. |
mrkev | 1 szt. |
celer | 1 szt. |
petržel | 1 szt. |
kuřecí játra | 1 kg |
strouhanka | 3 łyżki |
česnek | 3 ząbek |
vejce | 1 szt. |
majoránka | 1 łyżeczka |
sůl | 1 szczypta |
pepř | 1 szczypta |
Przygotowanie
1 | Kuřecí maso opereme, vložíme do nádoby Combivaru spolu s cibulí, 3 kuličkami celého pepře, 3 kuličkami nového koření, 1 bobkový list a osolíme. Hrnec tlakově uzavřeme, zapneme program Soup na 30 minut. Po zaznění zvukového signálu, který oznamuje konec programu, přepněte ventil na symbol unikající páry a přebytečnou páru vypusťte. Teprve potom můžete hrnec bezpečně otevřít. Pomocí naběračky vyjmeme maso, koření a cibuli. |
---|---|
2 | Mrkev, petržel a celer očistíme a nakrájíme na kostičky. |
3 | Kuřecí játra nasekáme pomocí sekacího nože, vložíme 3 stroužky utřeného česneku, lehce osolíme, opepříme, přidáme trochu majoránky, klepneme vejce, rozšleháme vidličkou a zahustíme strouhankou tak, aby směs netekla. |
4 | Combivar zapneme, zvolíme program Multicook (103 st., 20 minut), vložíme zeleninu. Když je vařená, pomocí hrubého struhadla nebo struhadla na halušky pasírujeme do polévky játrovou směs. Podle chuti můžeme vložit obrané maso. Posypeme sušenou petrželkou a podáváme :-) |
5 | Stroj vypneme. Posypeme sušenou petrželkou a podáváme :-) |
Przepis został wprowadzony przez klienta DEDRA s.r.o., nie był testowany przez firmę. Firma DEDRA nie ponosi odpowiedzialności za wynik przepisu.
Podczas przygotowywania dania należy przestrzegać zasad bezpieczeństwa zawartych w instrukcji obsługi urządzenia.
Podczas przygotowywania dania należy przestrzegać zasad bezpieczeństwa zawartych w instrukcji obsługi urządzenia.