Soja a fazole v tomatové omáčce
Składniki
sojový granulát | 3 garść |
sterilované bílé fazole v tomatové omáčce | 1 puszka |
zelená kapie | 1 szt. |
sůl | 3 łyżeczka |
pepř mletý | 1 szczypta |
olej | 3 łyżki |
cibule | 1 szt. |
vody | 1,5 kubek |
cukr krystal | 2 łyżeczka |
Przygotowanie
1 | Do hrnce dáme vodu, cca litr, přidáme 2 lžičky soli a sojový granulát. Přivedeme k varu a povaříme cca 5 minut. Pozor, soja při vaření pění, tak nepoužívám pokličku a míchám. Po uvaření granulát zcedíme, vymačkáme zbytečnou vodu a dáme granulát do misky. |
---|---|
2 | Cibuli a papriku nakrájíme na malé kousky. Do nádoby Combivaru dáme olej a cibuli na něm osmahneme. Program FRY. Přidáme kapii, mícháme a jemně smažíme. |
3 | Když je paprika měkčí - ne spálená, tak přidáme do nádoby 1,5 hrnku teplé vody, sterilované fazolky v tomatě a granulát. Smícháme, trošku osolíme, přidáme cukr, pepř a nastavíme Multicook cca na 110 stupňů. Když se začne jídlo vařit, můžeme stáhnout, aby to jen bublalo. Necháme povařit cca 10 - 15 min. a podáváme s rýží. My máme rádi lepivou, tak vařím pytlíkovou. |
4 | Lepší chuť to má druhý den, když se to tzv. rozleží. Chuť je podobná jako plněné papriky. Přeji, ať Vám chutná. |
Przepis został wprowadzony przez klienta DEDRA s.r.o., nie był testowany przez firmę. Firma DEDRA nie ponosi odpowiedzialności za wynik przepisu.
Podczas przygotowywania dania należy przestrzegać zasad bezpieczeństwa zawartych w instrukcji obsługi urządzenia.
Podczas przygotowywania dania należy przestrzegać zasad bezpieczeństwa zawartych w instrukcji obsługi urządzenia.