Květáková polévka

(0 hodnocení)
czas przygotowania: 30 min
ilość porcji: 4
kucharz : Kubalová Dana
Język przepisu:

Składniki

květák 1 szt.
jarní cibulka 1 szt.
máslo 1 łyżki
hladká mouka 1 łyżki
sůl 1 łyżeczka
vývar nebo voda + masox nebo bujon 1200 ml
Květáková polévka
(0 hodnocení)
czas przygotowania: 30 min
ilość porcji: 4
kucharz : Kubalová Dana
Język przepisu:

Przygotowanie

1 Květák si očistíme, růžičky květáku vložíme do nádoby a programem Chop - sekání rozsekáme růžičky květáku / 8-10 vteřin, rychlost 5/. Květák si přesypeme do misky.
2 Do nádoby dáme jarní cibulku, znovu programem Chop rozsekáme na jemno, stačí 5 vteřin na rychlost 5. Přidáme lžíci másla nebo oleje a zapneme program Saute - zpěnění, hodnoty jsou přednastavené a není třeba je měnit,po dosažení požadované teploty /je to za několik vteřin/ přisypeme lžíci mouky a připravíme zásmažku / stále pracujeme programem Saute/.
3 Jišku zalijeme vývarem nebo vodou a k ní přidáme masox či bujon, přidáme sůl, nasekaný květák a vaříme přednastaveným programem Cook - vaření. Program je nastavený na 100 stupňů, rychlost 2, čas 20 minut. Po dosažení 100 stupňů můžeme teplotu snížit na 95 st.
Przepis został wprowadzony przez klienta DEDRA s.r.o., nie był testowany przez firmę. Firma DEDRA nie ponosi odpowiedzialności za wynik przepisu.
Podczas przygotowywania dania należy przestrzegać zasad bezpieczeństwa zawartych w instrukcji obsługi urządzenia.

Podoba ci się przepis? Wyślij go...