Znojemská

(1 hodnocení)
čas přípravy: 30 min
počet porcí: 6
kuchař: simona.fulopova@seznam.cz
Jazyk receptu:

Ingredience

Hovězí přední 400 g
Hovězí zadní 400 g
Cibule 1 ks
Okurek 1 sklenice
Znojemská
(1 hodnocení)
čas přípravy: 30 min
počet porcí: 6
kuchař: simona.fulopova@seznam.cz
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Nejprve orestujeme jemně nakrájenou cibuli, potom maso na kostičky a orestujeme. Trošku osolíme, přidáme sladkou papriku (nemusí být) a maso podlijeme vývarem. Základ omáčky vaříme v Combivaru asi 30 minut do měkka, program Stew. Po uvaření přidáme nakrájené okurky, které necháme v omáčce chvilku vařit. Omáčku nakonec ještě zahustíme. Znojemskou omáčku podáváme s rýží.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...