Grilované brambory a krkovice
Ingredience
vepřová krkovice | 1 plátek |
větší brambor | 1 ks |
sůl | 2 špetka |
grilovací koření bez soli | 1 lžicka |
rajče | 1 ks |
ledový nebo jiný salát | 2 plátek |
Postup přípravy
1 | Maso po obou stranách jemně naklepat, posolit a potřít grilovacím kořením. |
---|---|
2 | Dáme maso do rozpáleného griflovače a grilujeme do měkka. |
3 | Mezitím si oškrábeme bramboru, nakrájíme na tenké plátky a z obou stran osolíme. Já trošku posypu ještě grilovacím kořením. |
4 | Když je maso hotové, tak ho dáme do hrnce, aby udrželo teplotu a na plotny griflovače dáme do toho výpeku po masu grilovat do měkka brambory. |
5 | Podáváme s oblohou ze salátu a rajčete nebo se zeleninou, jakou má kdo rád. Přeji dobrou chuť. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.