Kapiova pomazánka
Ingredience
červenej očistenej kápie | 2 kg |
cibule | 1 kg |
červených paradajok | 1,5 kg |
ocot | 2 dl |
olej | 2 dl |
soli | 2 lžíce |
kryštálový cukor | 200 g |
Postup přípravy
1 | Papriku,cibulu,paradajky pomelieme.Pridáme ocot,olej,sol,cukor.Všetko spolu riadne premiešame. |
---|---|
2 | Vložíme do COMBIVARU.Zavreme veko a nastavime na tlakovy program CHEF na 30minut.Po ukonceni programu prepneme ventil na symbol unikajucej pary a tuto vypustime.Hrniec je mozne bezpecne otvorit. |
3 | Naplnime zmesou zaváracie flašky ktoré jemne uzavreme.Na dno COMBIVARU si dáme utierku a flaše poukladáme.Zalejeme vodou.Uzavreme veko COMBIVARU a nastavime program MULTICOOK na 10 minut pri teplote 90 stupnov. |
4 | Po ukončení programu flaše vyberieme dotiahneme a uložíme hore dnom. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.