Grilovaná pikantná bravčová krkovička.
Ingredience
bravčová krkovička | 4 plátek |
soli | 1 lžicka |
čierne mleté korenie | 2 lžicka |
mletej rasce | 1 lžicka |
vegety | 1 lžicka |
štiplavej červenej papriky | 1 lžicka |
plnotučnej horčice | 5 lžíce |
paradajok | 5 ks |
Postup přípravy
1 | Maso jemne naklepeme a osolime.Uvedené suroviny zmiesame vsetky spolu.Odležané osolene maso potreme pripravenou zmesou z oboch stran. |
---|---|
2 | Rozohrejeme si griflovač a maso grilujeme bud po jednom v uzavretom alebo na oboch platniach v otvorenom griflovači.Maso musíme obracat aby bolo pekne ugrilovane z oboch strán. |
3 | Takto ugrilované maso si servirujeme na tanier a vychutnavame s čerstvym pecivom a paradajkami.Prajem dobru chut. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.