Grilované marinované mäso
Ingredience
kuracie, morčacie alebo zajačie mäso | 1 kg |
vajcia | 3 ks |
olivový olej | 100 ml |
soľ | 1 lžicka |
mleté čierne korenie | 1 lžicka |
horčica | 1 lžíce |
maggi | 1 lžíce |
majonézy SOLAMYL | 2 lžíce |
prelisovaný cesnak | 4 stroužek |
Postup přípravy
1 | Maso - kuracie, morčacie alebo zajačinu si nakrájame na menšie kúsky (alebo aj na rezne), ktoré následne marinujeme minimálne 24 hodín v pripravenej marináde. Počas marinovania môžeme pár krát premiešať. |
---|---|
2 | Vajcia, olej, soľ, korenie, horčicu, magi, majonézu a cesnak spolu riadne vymiešame a namočíme do pripravenej marinády. |
3 | Grilujeme na nástavcoch kontaktného grilu - nástavce nie je potrebné potierať olejom, dĺžka grilovania záleží od veľkosti nakrájaného mäsa. |
4 | Ugrilované mäso podávame so zeleninou alebo aj ryžou. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.