Vinná klobása
Ingredience
vinná klobása | 1 balení |
zelenina - rajče, paprika, salát, okurka.... | 1 ks |
pečivo - rohlík, chléb.... | 2 ks |
hořčice | 2 lžicka |
Postup přípravy
1 | Vinnou klobásu zabalíme do tzv. šneka a upevníme špejlí, aby se nerozlezl. |
---|---|
2 | Rozehřejeme griflovač, položíme klobásu, uzavřeme a grilujeme tak dlouho, dokud není hotová - barva a opečení, aby bylo tak, jak nám chutná. |
3 | Mezi tím si připravíme na talíř zeleninu, jaká nám chutná. Když je klobása hotová, tak jí servírujeme se zeleninou. Kdo má rád, vezme si pečivo, brambory, hořčici, dresink.... |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.