Bramborové placky
Ingredience
brambory | 1 kg |
vejce | 1 ks |
sůl | 1 špetka |
polohrubá mouka | 1 kg |
Postup přípravy
1 | Brambory uvaříme ve slupce - CHEF 7 minut |
---|---|
2 | Necháme vychladit, oloupeme, nastrouháme na jemno. Osolíme, přidáme vejce. |
3 | Polohrubou mouku přisypáváme, dokud se těsto nepřestane lepit. Přesný poměr nelze napsat, záleží na typu brambor. |
4 | Vytvořené placky opékáme nasucho. Zvolila jsem program FRY s teplotou 130°C. Placky jsou ideální třeba ke guláši. Moje rodina je ale pojídá klidně i bez masa. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.