Hrníčková bublanina s ovocem

(1 hodnocení)
čas přípravy: 50 min
počet porcí: 9
kuchař: Pudilová Michaela
Jazyk receptu:

Ingredience

polohrubá mouka 2 hrnek
cukr krupice 1 hrnek
mléko 1 hrnek
olej 1 hrnek
kypřící prášek 1 ks
vejce 2 ks
vanilkový cukr 1 ks
ovoce dle chuti (čerstvé nebo mražené) 300 g
Hrníčková bublanina s ovocem
(1 hodnocení)
čas přípravy: 50 min
počet porcí: 9
kuchař: Pudilová Michaela
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Všechny ingredience smícháme ručně nebo šlehačem. Pokud máme dostatek ovoce, můžeme část nasypat přímo do těsta
2 Těsto přelijeme do Combivaru, nazdobíme ovocem. Můžeme posypat i drobenkou
3 Nastavíme program CAKE na 50 minut s teplotou 130°C. Po zaznění signálu necháme chvíli vychladnou a vyklopíme. Hotový moučník posypeme cukrem.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...